fbpx


DiscoverOriental Barbecue House


Kære gæst

Sæt dig til rette i den gode stol, lad hvilen falde på og nyd den
autentiske atmosfære i Oriental Barbeque House – et univers af
Østens smagsoplevelser.

Med udgangspunkt i de kinesiske madtraditioner, har vores
dygtige kokke udviklet et velsmagende fusions-køkken som
også omfatter populære retter fra Mongoliet, Thailand og Japan.
Grundelementet i vore retter er ”altid friske råvarer, såvel kød
som grøntsager samt et duftende udvalg af krydderurter”, der i
skøn forening skaber suveræne smagsoplevelser.


Det gælder de klassiske á la carte-retter, der serveres ved bordet samt den alsidige buffet med ikke færre end cirka 40 retter, der hele tiden holdes a’jour. Dertil vores bugnende lækre salatbar samt ”alt godt fra is-baren” til dessert.

Oriental Barbeque House fuldender din gastronomiske rundrejse i Østen med et stort udvalg af altid frisklavet sushi. Enten som en delikat del af buffeten eller som ”running sushi”, hvor en endeløs strøm af fine små sushi-retter kører rundt og rundt i to etager, øverst det varme og nederst det kolde. En udfordring for alle sanser.

Vores dygtige personale hjælper dig gerne på vej med gode råd om mad og drikke. Vi er stolte over vores sortiment af vine, som passer til de let krydrede retter. Desuden kan vi byde på champagne og cocktails. Det hele i høj kvalitet til fornuftige priser.

Og så har Oriental Barbeque House de perfekte rammer til familie-festen. Spørg personalet og de vil komme med et tilbud.

Vi håber, du får en hyggelig stund i vores selskab.
Velbekomme!

Kvalitet, kærlighed til håndværket

Vi tilbyder dig et hav af lækre retter, en kæmpe buffet, running sushi og byens gladeste salatbar. Størstedelen af alle vores gæster vælger enten running sushi eller buffet. Det må du også gerne. Men vi har faktisk også et stort menukort med mange spændende a la carte retter, med alt lige fra orientalsk andesteg til oksekødssatay.

Velbekomme


Vores drøm er at skabe et asiatisk inspireret spisested, hvor kvalitet og kærlighed til håndværket, samt god stil og varme går op en højere enhed.

Testimonial KøkkenChef
KøkkenChef
Oriental Barbecue House
FacebookVores gæster synes


  • Jeg var inde og få running sushi med min kæreste og det er noget af det bedste sushi jeg har fået. Derudover kunne man spise fra deres buffet også hvor de havde noget honningstegt kylling, som jeg rigtig gerne ville haft opskriften på. Vi kommer helt sikkert igen

    Linda Nielsen
  • En super smuk restaurant med sødt personale, der står på pinde for kunderne. Til trods for at vi ikke havde bestilt bord i forvejen, blev der undersøgt alle muligheder for, at vi kunne komme til at spise der, og vi ventede kun 3 minutter, før vi kom til at sidde ned!

    Kevin Larsen
  • Hyggeligt sted med et gæstfri personale. Jeg og min datter er kommet der nogle gange til running sushi. Det er bare godt.

    Peter PedersenFresh, Fast and Tasty


Vi tilbyder dig

et hav af lækre retter,

en kæmpe buffet,

running sushi og

byens gladeste salatbar.