fbpx


Oriental Barbecue HouseArangementer


Kære gæst

Restaurant Oriental Barbecue House byder dem hjertelig velkommen og håber at de må få en hyggelig og uforglemmelig tid hos os. Vi har prøvet at blande en skøn harmoni af østens krydderie og friske råvarer og fået et resultat af spændende smagsoplevelser.

Selskaber:

Fra 20 til 150 personer åbner vi gerne restauranten for dig uden for vores normale åbningstider. Vi kan afholde din fest, event eller reception med dine ønsker i højsædet. Spørg for yderligere oplysninger.


Skal de holde en anderledes og spændende mærkedag, såsom fødselsdag, jubilæum, konfirmation, barnedåb?FacebookVores gæster synes


  • Jeg var inde og få running sushi med min kæreste og det er noget af det bedste sushi jeg har fået. Derudover kunne man spise fra deres buffet også hvor de havde noget honningstegt kylling, som jeg rigtig gerne ville haft opskriften på. Vi kommer helt sikkert igen

    Linda Nielsen
  • En super smuk restaurant med sødt personale, der står på pinde for kunderne. Til trods for at vi ikke havde bestilt bord i forvejen, blev der undersøgt alle muligheder for, at vi kunne komme til at spise der, og vi ventede kun 3 minutter, før vi kom til at sidde ned!

    Kevin Larsen
  • Hyggeligt sted med et gæstfri personale. Jeg og min datter er kommet der nogle gange til running sushi. Det er bare godt.

    Peter Pedersen