fbpx

Frokost TilbudSuper Tilbud

kun 149 kr. for sushi ad libitum

Bestil all you can eat sushi, og vælg selv, hvilken sushi du vil spise. Har du lyst til forårsruller, misosuppe eller kylling og cashewnødder, så kan du også frit bestille det.

Når du ankommer til Oriental Barbecue House, og har fået et bord, får du en tablet. Her kan du se vores store udvalg af sushi og lune retter. Med all you can eat, er det dig der bestemmer, hvilket sushi eller lune retter du vil have. Kokken tilbereder din sushi, eller lun ret, mens du venter. Du er velkommen til at bestille, lige så meget som du kan spise. – det hele serveres naturligvis med et smil.

Pt er det ikke muligt at booke bord, da vi grundet Covid19 restriktionerne holder lukket for alt andet end take away. Men tag et kig forbi vores webshop, hvor vi har en masse lækre retter og gode tilbud 🥳

All you can eat sushi, er for dig som bare elsker sushi. Dig som ikke bliver mæt af 15- 20 stk. sushi. Det er sushi ad libitum, hvilket vil sige, at du kan spise alt det hjertet begærer af sushi. Når du har bestilt din sushi, går vores sushikokke igang med at lave dem, på den måde sikre vi os, at sushien altid er lækker og frisklavet.

OBS! Hos Oriental Barbecue House arbejder vi for at undgå madspild, derfor opfordre vi vores gæster til ikke at bestille mere end de kan spise.

For fremadrettet at undgå ventetid vil vores Running sushi også køre med lidt forskellige nye ruller efter kokkens fantasi, dem kan man nyde mens kokkene laver det man har bestilt på tabletten.Oriental Barbecue HouseAll YOU CAN EAT SUSHI